Vanaf zaterdag 22 december tot eind mei 2019 is er in de Kruiskerk in Meppel een expositie met als thema : ‘LEENE3 EXPOSEERT’. Er is werk te zien van architect Teun Leene, beeldend kunstenares Linda Leene en fotograaf Sjaak Leene. Teun toont zijn ontwerp van ‘What a great place to die’ en Linda schilderijen en andere werken in gecombineerde technieken. Het werk dat Sjaak laat zien bestaat uit korte series foto’s van o.a. ‘Wat gelooft Staphorst’. De expositie wordt om 15:30 uur geopend door schilder Leo Nieuwenhuize. Toegang is vrij.

Openingstijden
Als de kerk open is kunt u de expositie bezoeken, maar het kan zijn dat sommige zalen waar de werken hangen bezet zijn. Ook worden niet alle foto's permanent getoond. Bezoekt u de reguliere kerkdienst dan kunt u voor- of na de dienst de expositie bezoeken.


Rondleidingen
Wilt u er zeker van zijn dat u alle werken kunt zien, in een rustige sfeer en met een toelichting van de exposanten vul dan het contactformulier in of bel 06-51249131 (Sjaak Leene). Bij voldoende belangstelling zullen er 'rondleidingen' verzorgd worden.

De eerstvolgende rondleiding is:  nog niet gepland. 
Back to Top